Heeft u een vraag? Bel gerust: 040 2984046.

METAL-STUD-WANDEN
SYSTEEMWANDEN
GLASWANDEN

Ons doel: voor elke situatie - met bijbehorende eisen, wensen én budget - een wand met een wauwfactor!

Van Poppel Montage: de wandenspecialist van Eindhoven

Bent u op zoek naar een praktische, functionele en ongecompliceerde oplossing om extra ruimtes te creëren in uw (bedrijfs)pand, bijvoorbeeld door nieuwe of extra wanden aan te brengen?
Systeem- en metal-stud-wanden zijn hier uitermate geschikt voor en bieden vrijwel onbegrensde mogelijkheden.

Elke situatie is anders. De wensen en eisen die de klant stelt aan een wand zijn ook steeds anders. Daar komt bij, dat het assortiment van verschillende typen en materialen eindeloos is. En dat is precies de uitdaging voor Van Poppel Montage: om voor iedere situatie en elke klant te komen tot een perfecte maatoplossing, die aansluit bij de behoefte én het budget!

Na de montage bieden we u 5 jaar volledige garantie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze werkwijze

De eerste stap op weg naar een passende wand is een afspraak op locatie. Wij bekijken de mogelijkheden en luisteren naar uw wensen en ideeën. Zo kunnen we komen tot een advies voor de keuze van het type systeem, materiaal en kleur. Vervolgens ontvangt u van ons een gegarandeerd scherpe offerte. Als we de wand(en) voor u mogen plaatsen, zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden zult zijn met een prachtig eindresultaat.

Veiligheid voorop

Het plaatsen van wanden brengt een aantal aandachtspunten met zich mee op het gebied van (brand-)veiligheid. Van Poppel Montage kent alle richtlijnen, waardoor u verzekerd bent van een veilige wand.
Naast veiligheid spelen ook andere factoren een rol, zoals de mechanische eigenschappen van de constructie en vochtbestendigheid. Uiteraard nemen wij al deze factoren mee in ons advies voor uw ideale wand.

Projecten in beeld | wanden

Bekijk hier enkele van onze wandenprojecten!

Metal-stud-wanden

Metal-stud-wanden bieden vrijwel eindeloos veel mogelijkheden. Gegarandeerd strak en vlak!

Lees meer...

Glaswanden

Door het plaatsen van een glaswand creëert u een ruimte die akoestische privacy biedt, maar wel nog onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Het mooie aan systeemwanden is dat er delen van de wand doorzichtig gemaakt kunnen worden, terwijl andere delen dicht zijn. In de afwerkings- en materiaalkeuze zijn de mogelijkheden enorm.

Lees meer...

Kwaliteit aan huis

Wij komen naar u toe

We vinden het belangrijk om eerst uw ideeën, eisen en wensen te bespreken. Daarna gaan we aan de slag om voor u het best passende plafond of de best passende wand te realiseren. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een snelle en deskundige montage.

Wij staan voor kwaliteit en vakkundigheid - en dat bewijzen we al sinds 1994!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
van poppel montage kwaliteit aan huis