Heeft u een vraag? Bel gerust: 040 2984046.

Zowel in een woon- als in een werkomgeving zijn er situaties waarbij een grotere ruimte beter in kleinere opgedeeld kan worden. Met verschillende redenen. In huis omdat kleinere ruimten vaak een prettige sfeer met zich meebrengen, of omdat er binnen bijvoorbeeld een woonkamer een gedeelte nodig is met een andere functie.
In de kantooromgeving zijn glaswanden ideaal om verschillende kantoorruimten te maken die visueel nog steeds met elkaar zijn verbonden, terwijl mensen er in alle rust kunnen werken. De geluidswerende eigenschappen van glaswanden zijn dan van belang.

Glaswanden zijn gemakkelijk te plaatsen, zonder dat er al te veel rommel ontstaat. Door de zeer uitgebreide keuze in kleur en afwerking kunt elke gewenste uitsraling bereiken. Juist doordat de keuzemogelijkheden zo uitgebreid zijn, is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. Wij doen dat graag, door u een objectief advies te geven over de beste oplossing in uw situatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Projecten in beeld | wanden

Bekijk hier enkele van onze wandenprojecten!

Metal-stud-wanden

Metal-stud-wanden bieden vrijwel eindeloos veel mogelijkheden. Gegarandeerd strak en vlak!

Lees meer...

Glaswanden

Door het plaatsen van een glaswand creëert u een ruimte die akoestische privacy biedt, maar wel nog onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Het mooie aan systeemwanden is dat er delen van de wand doorzichtig gemaakt kunnen worden, terwijl andere delen dicht zijn. In de afwerkings- en materiaalkeuze zijn de mogelijkheden enorm.

Lees meer...