Heeft u een vraag? Bel gerust: 040 2984046.

Onbegrensde mogelijkheden

Een systeemwand is een prachtige oplossing om ruimten van elkaar te scheiden. In de eerste plaats omdat ze helemaal naar uw wensen kunnen worden geplaatst. Denk daarbij aan combinaties van ondoorzichtige delen en glazen delen, kleurkeuze en materiaalkeuze. Er valt ontzettend veel te bedenken en combineren - u kunt de sfeer creëren die aansluit bij de functie van de ruimten. We denken graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een bijkomend voordeel van systeemwanden is dat ze demontabel zijn. Indien nodig, kunnen de wanden dus verplaatst worden.
De kozijnen en de deuren worden gespoten. Daardoor is zo'n beetje elke gewenste kleur mogelijk. Omdat de wanden als geheel van de leverancier komen, hoeft er minimaal bewerkt te worden, dus weinig rommel in uw huis of kantoor!

Dit alles maakt systeemwanden een universeel systeem voor het inrichten van de meest uiteenlopende projecten, in huis of kantoor.

Projecten in beeld | wanden

Bekijk hier enkele van onze wandenprojecten!

Metal-stud-wanden

Metal-stud-wanden bieden vrijwel eindeloos veel mogelijkheden. Gegarandeerd strak en vlak!

Lees meer...

Glaswanden

Door het plaatsen van een glaswand creëert u een ruimte die akoestische privacy biedt, maar wel nog onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Het mooie aan systeemwanden is dat er delen van de wand doorzichtig gemaakt kunnen worden, terwijl andere delen dicht zijn. In de afwerkings- en materiaalkeuze zijn de mogelijkheden enorm.

Lees meer...